Haku

Kirjautumisohjeet

Kamkin opiskelijat ja henkilökunta

Jos asiakastietosi on tallennettu ennen 7/2020

Saat todennäköisesti Finnaan kirjautumisen jälkeen ilmoituksen, ettei järjestelmä ole käytössä tai et näe lainojasi/pysty tekemään varauksia.

  1. Kirjaudu Kamk-Finnaan Haka-kirjautumisella ja mene Omat tiedot -kohtaan.
  2. Selaa alareunaan osoitetietojen alle, klikkaa punaista painiketta "Poista oma tili". Klikkauksen jälkeen sinut kirjataan automaattisesti ulos Finnasta. Tilin poistaminen ei poista lainojasi tai asiakastietojasi kirjastosta, vaan ainoastaan linkitys vanhaan kirjastojärjestelmään poistuu.
  3. Kirjaudu uudelleen ja mene Kirjastokortit-kohtaan (ellei selain mene sinne jo automaattisesti). Syötä kenttään kirjaston asiakastiedoissa oleva sähköpostiosoitteesi. Osoitteen on oltava täsmälleen sama.
  4. Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla kirjaston tiedot yhdistyvät Finnaan. Jos sähköpostiviesti ei tule sähköpostiisi ensimmäisellä kerralla, kokeile uudestaan. Koko prosessi on tehtävä samalla laitteella.

Jos asiakastietosi on tallennettu 7/2020 jälkeen

Huomaathan, että sinun pitää ensin ilmoittautua kirjaston asiakkaaksi. Tietojen tallentamisen ja asiakaspalvelutiskillä käynnin jälkeen voit liittää asiakastietosi tiliisi Kamk-Finnassa.

  1. Kirjaudu Haka-kirjautumisella ja liitä kirjaston asiakastietosi Finna-tiliin Kirjastokortit-välilehdellä käyttäen täsmälleen samaa sähköpostiosoitetta kuin asiakastietoihisi on tallennettu.
  2. Saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla kirjaston tiedot yhdistyvät Finnaan. Jos sähköpostiviesti ei tule sähköpostiisi ensimmäisellä kerralla, kokeile uudestaan. Koko prosessi on tehtävä samalla laitteella.
  3. Vasta tietojen liittämisen jälkeen voit tehdä varauksia Kamk-Finnassa, näet omat lainasi jne.

Huom! E-kirjojen ja muiden e-aineistojen käyttämiseen ei vaadita kirjasto/opiskelijakorttia, pelkkä Haka-kirjautuminen Kamk-Finnaan riittää.

Muut asiakkaat

Kirjaudu käyttäen Kajaanin ammattikorkeakoulun kirjaston asiakastietoihin tallennettua sähköpostiosoitetta. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen kertakäyttöisen linkin, jonka avulla pääset tekemään varauksia ja uusimaan lainojasi. Jos sähköpostiviesti ei tule sähköpostiisi ensimmäisellä kerralla, kokeile uudestaan. Koko prosessi on tehtävä samalla laitteella.